Installatieburo Berghuis Berghuis - Installatieburo

Menu

Zonnepanelen

Aardbevingsschade in Groningen? U heeft recht op 4000 euro subsidie. Investeer daarom nu in zonnepanelen!

Aardbevingen in Groningen veroorzaken grote schade aan woonhuizen. De provincie Groningen heeft daarom een compensatieregeling voor woningbezitters met aardbevingsschade in het leven geroepen. Bent u inwoner van de gemeente Appingedam, Delfzijl, Loppersum, Bedum, Winsum, Slochteren, Eemsmond, Hoogezand – Sappemeer, Ten Boer of De Marne én heeft u tenminste 1000 euro schade aan uw huis ten gevolge van aardbevingen? Dan mag u voor maximaal 4000 euro netto investeren in het duurzamer maken van uw woning. De provincie Groningen stelt subsidies beschikbaar voor het aanschaffen van bijvoorbeeld zonnepanelen, zonneboiler of een HR-ketel. Installatieburo Berghuis uit Haren en Harkstede geeft en vrijblijvend advies om energiebesparende of energie-opwekkende maatregelen te treffen in uw woning met aardbevingsschade.

 

Zonnepanelen

Zonnepanelen kunnen de waarde van uw woning verhogen en bovendien uw maandlasten op elektra verlagen. Het is dan ook zeker de moeite waard om het aanschaffen van zonnepanelen voor uw huis te overwegen. Installatieburo Berghuis is gespecialiseerd in het aanleggen van zonnepanelen. Wij komen daarom graag bij u langs om de situatie van uw dak en meterkast te bekijken. Onze monteurs kunnen zo beoordelen hoe u maximaal van zonnepanelen kunt profiteren.

Energiebesparing door zonnepanelen

Zonnepanelen wekken energie op door middel van (zon)licht. Een omvormer zet de opgewekte energie om in wisselstroom. Deze duurzame energie wordt vervolgens gebruikt voor de elektrische apparaten in uw woning. Onze standaard zonnepanelen leveren gemiddeld zo’n 225 kW per jaar op. Via uw tablet of smartphone kunt u heel gemakkelijk bijhouden hoeveel energie uw zonnepanelen opwekken. U profiteert het hele jaar door van (zon)licht dat op uw zonnepanelen valt. In de zomer is de opbrengst van energie hoger, maar ook in de winter kunnen de zonnepanelen energie opwekken. De zon hoeft namelijk niet fel te schijnen om energie op te wekken. Gewoon daglicht is al voldoende voor energiewinning. Het rendement van de zonnepanelen van Installatieburo Berghuis ligt gemiddeld tussen de 8 en 12 procent.

Zonnepanelen van Installatie Berghuis

Installatieburo Berghuis beschikt over verschillende typen zonnepanelen en energie-omvormers. Onze experts geven u graag advies over de uiteenlopende mogelijkheden voor zonnepanelen op uw woning. Onze monteurs leggen de zonnepanelen met grote zorgvuldigheid aan en wij kunnen tevens het onderhoud van de zonnepanelen voor u verzorgen. Dit bestaat uit het visueel controleren van de bekabeling en het schoonmaken van het glas. Interesse in onze zonnepanelen? Bel of mail vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak.

 

Bekijk de flyer