Installatieburo Berghuis Berghuis - Installatieburo

Menu

Afvoeren en riolering

Is uw riolering verstopt of loopt het water in uw afvoer niet meer goed weg? Installatieburo Berghuis beschikt over de juiste apparatuur om uw afvoer of rioleringen grondig te ontstoppen en reinigen. We beschikken over eigen ontstoppingsapparaten en zelfs over een eigen hogedruk rior aanhanger. Heeft u een nieuwe keuken of badkamer aangeschaft en moeten de afvoeren of rioleringen worden aangelegd of verlegd? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze monteurs zorgen ervoor dat alle afvoeren en rioleringen professioneel worden neergelegd.

Lees meer

Complete badkamer- en toiletrenovaties

Toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Installatieburo Berghuis adviseert u graag over de indeling en mogelijkheden van uw nieuwe badkamer. De badkamer wordt steeds meer als een plek ervaren waar ontspanning en wellness centraal staat. Wij springen graag op al uw wensen in. Comfort, sfeer en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Lees meer

Complete keukenrenovaties

Is uw keuken verouderd of wilt u wel eens wat anders? Installatieburo Berghuis adviseert u graag bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Wij besteden grote zorg aan het bijkomende installatiewerk, zoals het aanleggen van elektra volgens NEN1010, het eventueel verleggen van afvoer- en gasleidingen.. Veel keukenleveranciers besteden onvoldoende aandacht aan het inbouwen van allerhande installaties.

Lees meer

Dakwerk

Het is belangrijk om het dakleer van uw dak goed bij te houden. Een verouderd dakleer kan lekkages veroorzaken. Diverse weersomstandigheden hebben invloed op de toestand van het dakleer. Installatieburo Berghuis is gespecialiseerd in dakwerk. Meestal kunnen we nieuwe stukken dakleer over oud dakleer heen plakken. In sommige gevallen is het beter om het dakleer te vervangen. Bijvoorbeeld als u isolatieplaten onder het dakleer wilt plaatsen. Installatieburo Berghuis komt graag bij u langs om de toestand van uw dak te beoordelen en een geschikte oplossing aan te dragen. Wij hebben daktrimmen/lijsten in verschillende breedtes. Wij houden bovendien rekening met het type huis. Karakteristieke woningen ogen namelijk veel mooier met een zinken dekker met kraal.

Lees meer

Elektrische installatie

Is uw meterkast nodig aan vervanging toe? Installatieburo Berghuis levert en monteert nieuwe groepenkasten. Oude kasten in gedateerde woningen mogen we niet zomaar afkeuren, omdat ze voldoen aan de normen van die tijd. Toch laat de veiligheid vaak te wensen over. Een groepenkast moet tegenwoordig zijn voorzien van een hoofdschakelaar en minimaal twee aardlekschakelaars. Alles volgens de NEN1010 veiligheidsnormen. Ook is het tegenwoordig verplicht om alle wandcontactdozen door de hele woning heen met randaarde aan te leggen. Installatieburo Berghuis adviseert u vrijblijvend over de elektrische installaties in uw woning.

Lees meer

Gas- en waterinstallaties

Installatieburo Berghuis helpt u graag bij het aanleggen of verplaatsen van gas- en waterleidingen. Dit is vaak nodig wanneer u een nieuwe keuken aanschaft of de badkamer renoveert. Bij gasleidingen moet er bijvoorbeeld rekening worden gehouden met de voordruk van het apparaat. Dat geldt ook voor waterinstallaties. Onze installateurs zijn gespecialiseerd in het veilig aanleggen van gas- en waterleidingen.

Lees meer

Sanitair

Bekijk hier onze leveranciers.

Lees meer

Verwarming

Is uw Cv-ketel nodig aan vervanging of onderhoud toe? Installatieburo Berghuis is erkend Nefit-dealer en heeft maar liefst 95 procent van de ketelonderdelen op voorraad.  Bovendien beschikt ons bedrijf over een eigen storingsdienst die 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaarstaat. 

Lees meer

Zinkwerk

U laat uw dakgoten regelmatig leeg en schoon maken. Toch kan het voorkomen dat zinken dakgoten door werking van onder andere zure regen dunner worden. Dat kan er toe leiden dat er gaten in de dakgoot ontstaan. Installatieburo Berghuis levert dakgoten van Rheinzink 14 met een dikte van 0,8 mm. Hiermee kunt u tientallen jaren vooruit.

Lees meer

Zonnepanelen

Aardbevingen in Groningen veroorzaken grote schade aan woonhuizen. Bent u inwoner van de gemeente Appingedam, Delfzijl, Loppersum, Bedum, Winsum, Slochteren, Eemsmond, Hoogezand – Sappemeer, Ten Boer of De Marne én heeft u tenminste 1000 euro schade aan uw huis ten gevolge van aardbevingen? Dan mag u voor maximaal 4000 euro netto investeren in het duurzamer maken van uw woning. De provincie Groningen stelt subsidies beschikbaar voor het aanschaffen van bijvoorbeeld zonnepanelen. Installatieburo Berghuis uit Haren en Harkstede is gespecialiseerd in zonnepanelen. Wij geven advies om energiebesparende of energie-opwekkende maatregelen te treffen in uw woning met aardbevingsschade.

Lees meer